Gdańsk wraca do Polski : Dekret Rządu Rzeczypospolitej z dnia 30 marca 1945 roku o utworzeniu Województwa Gdańskiego. ([wydawca nieznany], 1945)
Dodatek nadzwyczajny do Życia Warszawy z dnia 31.03.1945 r.