[Afisz. Incipit] W niedzielę 19 listopada 1950 r. ... odbędzie się wielki wiec / Miejski Komitet Obrońców Pokoju w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wiecu oraz twoarzyszących mu imprezach sportowych i artystycznych.