[Afisz teatralny. Incipit:] I dni następnych dana będzie komedia Ludzie są ludźmi w 3 aktach Adama Grzymały-Siedleckiego / Miejski Teatr "Wybrzeże" Gdynia. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja, reżyseria i dekoracje: Iwo Gall.