Magnificat Kaszubów w Ziemi Świętej / [zdj. Arkadiusz Goliński et al. ; tekst Dariusz Majkowski et al.]. - Majkowski, Dariusz (dziennikarz); Goliński, Arkadiusz (1972- ). (Wydawnictwo Zrzeszenia Kaszubsko-Pomorskiego, 2013)
Album zawiera głównie fot.