Magnificat Kaszubów w Ziemi Świętej - Majkowski, Dariusz (dziennikarz).; Goliński, Arkadiusz (1972- ).; Fundacja Wydawnictwo Zrzeszenia Kaszubsko-Pomorskiego. (Gdańsk : Wydawnictwo Zrzeszenia Kaszubsko-Pomorskiego, 2013)
Album zawiera głównie fot.
Na okł.: Magnificat Kaszëbów - pielgrzimka do Zemi Swiăti 10-17 III 2013 r.
Tekst w jęz. kaszub. i pol.
Keywords: Kaszubi -- podróże -- Palestyna -- 1990- -- wydawnictwa ilustrowane; Pielgrzymi i pielgrzymki chrześcijańskie -- Palestyna -- 1990- -- wydawnictwa ilustrowane; Palestyna -- opisy i relacje z podróży -- 1990- -- wydawnictwa ilustrowane