Harmonia linguarum : język i jego funkcje w filozofii Leibniza, Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku, Białystok, 1999 - Święczkowska, Halina (1999)
Recenzja książki.
Tyt. nagł.
Keywords: Leibniz, Gottfried Wilhelm -- (1646-1716) -- wkład do filozofii języka; Filozofia -- język