Ex Libris Lecha Wałęsy - Bandosz, Ryszard (1947- ).; Wałęsa, Lech (1943- ). ([S.l., 2010)
Przedstawia kulę ziemską z napisem Solidarność, nad nią Bramę Brandenburską i obok pomnik gdańskich stoczniowców, napis z prawej strony: Ex Libris, u dołu: Lecha Wałęsy, pod nim skrzyżowane gałązki palmowe.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 2000-.