[Afisz teatralny. Incipit] Felicja Kruszewska - Sen / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 26.01.1974 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej.