[Afisz teatralny. Incipit] Felicja Kruszewska - Sen - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 26.01.1974 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej.
Keywords: Kołodziej, Marian -- (1921-2009) -- druki ulotne; Hebanowski, Stanisław -- (1912-1983) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.