Ex-libris Krystka Jarnuszkiewicza / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) ([wydawca nieznany], 1943)
Mężczyzna w botkach, z rewolwerem w uniesionej ręce. Za nim w tle morze i żaglowiec. Pod rysunkiem napis.