Widok na węzeł leningradzki / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia wiadukt na skrzyżowaniu ul. Okopowej z Podwalem Przedmiejskim, widok w kierunku Głównego Miasta, 1987 r.