[Afisz. Incipit] Ogródki Działkowe jako zagadnienie społeczne ... Zebranie Ogólne wszystkich dzierżawców ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu 11.11.1947 r. oraz o terminie składania podań o dzierżawę ogródków działkowych do 30.11.1947 r.