[Afisz. Incipit] Ogródki Działkowe jako zagadnienie społeczne ... Zebranie Ogólne wszystkich dzierżawców ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu 11.11.1947 r. oraz o terminie składania podań o dzierżawę ogródków działkowych do 30.11.1947 r.
Keywords: Ogródki działkowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.