[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Na podstawie art. 8 rozporządzenia Prezydenta R. P. ... / Zarząd Miejski w Elblągu. Wydział Administracyjny. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o nakazie tępienia chwastów.