Wrzeszcz : ulica Karola Marksa 115-119 / fot. Karol Nowaliński - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia dom przy ul. Generała Józefa Hallera (dawniej Karola Marksa) nr 115-119 w Gdańsku Wrzeszczu, 1980 rok.