Dokumenty na każdą okazję : ponad 100 aktywnych wzorów dokumentów przydatnych w firmie i życiu codziennym. (SignForm Sp. z o.o., 2004)
Zawiera formularze : ZUS, finansowe, urzędowe, umów, transportowe.