Ex Libris Dr Jana Chojny Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1967)
Pomiędzy dwiema bakteriami napis: Ex Libris Dr Jana Chojny. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.