Prezydent Francji Mitterand i Wojciech Jaruzelski w Gdańsku / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1989)
Przedstawia François Mitteranda i Wojciecha Jaruzelskiego stojących na schodach Ratusza Głównego Miasta, ujęcie z ulicy Długiej w Gdańsku, 1989 rok.