Ex Botanicis Nely Van Der Weerd W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia bukiet fiołków, u góry napis: Ex Botanicis Nely Van Der Weerd. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.