Ex Libris Muzeum Narodowe Rolnictwa w Szreniawie Warszawa 1825 Szreniawa 1975 / W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1975)
Socha na tle kłosów i gałązki winorośli. U dołu napis rozdzielony liściem: Ex Libris Muzeum Narodowe Rolnictwa w Szreniawie, u góry, po prawej stronie napis w czterech wierszach: Warszawa 1825 Szreniawa 1975. Sygn. aut. w obrębie kompoz.