[Afisz. Incipit] Koncert symfoniczny ... Dyrygent: Jerzy Katlewicz Solistki: Barbara Hesse-Bukowska Jolanta Zajkowska ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku ; J. Skoracki. - Skoracki, Józef (1920-2005) ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie 13-14.01.1967 r.