Ex Libris Galambos Ferenc 1964 / [Arisztid Nagy]. - Nagy, Arisztid (1924-1974) (1964)
Przedstawia siedzącą postać kobiecą, u dołu napis bez odstępów między wyrazami: Ex Libris Galambos Ferenc 1964. W obrębie kompoz. nr 110.