[Zaproszenie. Incipit] Koło Studentów Techniki Okrętowej Politechniki Gdańskiej "Korab" ma zaszczyt zaprosić ... ([wydawca nieznany], 1946)
Zaproszenia na zabawę sylwestrową w salach Domu Akademickiego Studentów PG we Wrzeszczu.