Zniszczenia wojenne ulica Długa - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1949)
Przedstawia ul. Długą podczas odbudowy, widok w kierunku Złotej Bramy, 1949 r.
Tyt. i data ołówkiem pod zdjęciem. Aut. na oprawie albumu.
Zdjęcie naklejone na tekturę o rozm.: 35 x 26 cm.
Keywords: Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie