[Afisz. Incipit:] Dnia 9.XI.47 godz. 14.00 zawody piłki nożnej. Reprezentacja Marynarki Wojennej contra Reprezentacja 16 Kaszubskiej Dyw. Piechoty. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach na boisku 12 Oddz. WOP.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne