Widok ul. Aleji Władysława IV od strony ul. 10-lutego w Gdyni / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1964)
Przedstawia rozbiórkę kamienicy na skrzyżowaniu Alei Władysława IV i ulicy 10-lutego 1964 r.