Na czym polega praca nauczyciela, hospicyjnego centrum wolontariatu i koordynatora wolontariatu? - Tuchacz-Kurdziel, Alicja (2009)
Zakres i treść: współpraca nauczyciela, hospicyjnego centrum wolontariatu i koordynatora wolontariatu, obowiązki nauczyciela i koordynatora wolontariatu w odniesieniu do wolontariuszy, korzyści płynące z wolontariatu, kilka rad dla nauczycieli, którzy chcą zdecydować się na współpracę z centrum wolontariatu.
Tyt. nagł.