[Afisz. Incipit] Obywatele! W dniu 7 września b.r. przypada 3-cia rocznica wprowadzenia Reformy Rolnej ... będzie obchód tradycyjnych dożynek, który odbędzie się w Nowym Stawie (Nytych) na Żuławach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o dożynkach w Nowym Stawie na Żuławach 6-7.08.1947 r.