Gdańsk 1945 - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdynia, 1945)
Przedstawia zniszczenia wojenne w Gdańsku, około 1945 r.
Tytuł ręka autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Straty wojenne; Gdańsk (woj. pomorskie); Śródmieście (Gdańsk ; część miasta)