Ex libris Dr. Inż. Andrzeja Kassura / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1974)
Pośrodku równanie matematyczne, napis: Ex libris Dr. Inż. Andrzeja Kassura. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.