Operetka! Humor! Satyra polityczna! (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o występach Xenia Gray i Stefan Sojecki.
Keywords: Grey, Xenia -- (1904-2003) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne