Wiec kobiet socjalistek. - Zjazd Kobiet Socjalistek Województwa Gdańskiego 1947 ; Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inform. o wiecu, który miał miejsce w świetlicy Stoczni Gdańskiej 8.11.1947.
Keywords: Kłuszyńska, Dorota -- (1874-1952).; Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kobiety -- Polska -- 1945-1970.; Socjalizm -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła