Ex Libris Władysława Biernackiego P. Steller. - Steller, Paweł (1895-1974) (1933)
W obramowaniu postać siedzącego przy stole mężczyzny czytającego książkę, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Władysława Biernackiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.