I sekretarz KW Tadeusz Bejm wita członków delegacji radzieckich pograniczników / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia I sekretarza Komitetu Wojewódzkiego w Gdańsku Tadeusza Bejma witającego członków delegacji radzieckich pograniczników, 1973 r.