Chrystocentryzm życia konsekrowanego w instytutach świeckich w świetle dokumentów Kościoła / Marek Chmielewski. - Chmielewski, Marek (1959- ).
1. Chrystocentryczny wymiar świeckości. 2. Chrystocentryzm konsekracji świeckich. - czystość. - ubóstwo. - posłuszeństwo. 3. Apostolstwo.