Gdynia : Spółdzielnia krawiecka ul. Władyława IV, szycie mundurów dla PMH / fotograf Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1969)
Przedstawia krawca ze spółdzielni krawieckiej w Gdyni szyjącego mundur dla Polskiej Marynarki Handlowej.