Gdynia : Spółdzielnia krawiecka ul. Władyława IV, szycie mundurów dla PMH - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1969)
Przedstawia krawca ze spółdzielni krawieckiej w Gdyni szyjącego mundur dla Polskiej Marynarki Handlowej.
Autor według inwentarza.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1945- -- fotografie