Z książek o mniaturach Lecha Kokocińskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
Wśród czterech miniatur portretowych w owalnych ramach napis: Z książek o mniaturach Lecha Kokocińskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.