[Afisz. Incipit:] Zawody Piłkarskie I-ej Ligi Państwowej o puchar Z.M.P. OWKS Kraków ZS Budowlani Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o zawodach 6.04.1952 r. Stadion Z.S. Budowlanych Gdańsk-Wrzeszcz ul. Traugutta 73.