[Afisz. Incipit:] Zawody Piłkarskie I-ej Ligi Państwowej o puchar Z.M.P. OWKS Kraków ZS Budowlani Gdańsk ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o zawodach 6.04.1952 r. Stadion Z.S. Budowlanych Gdańsk-Wrzeszcz ul. Traugutta 73.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz sportowy