1962 Ein Gutes Neues Jahr Wünschen Otto Feil U. Frau / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1962)
Przedstawia na tle gór dom, kościół i bukiet kwiatów. Napis u góry: 1962, u dołu: Ein Gutes Neues Jahr Wünschen Otto Feil U. Frau. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.