Ex libris Biblioteki Głównej Akademii Rolniczej W Poznaniu / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1979)
Półpostać nagiej kobiety z kłosami w ręku, we włosach również kłosy. U góry napis: Ex Libris Biblioteki Głównej Akademii Rolniczej W Poznaniu.