Dies Land ist deutsch : Bilder aus der westpreussischen Geschichte mit erläuternder Dichtung / Max Hildebrand. - Hildebrand, Max ([wydawca nieznany], 1902)
Druk z tekstami pieśni (?) z okacji Tygodnia niemieckiego w Gdańsku 13-14 września 1902 r.