Hotel Jaskółka Gdynia Port. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1939)
Ulotka reklamowa gdyńskiego hotelu. Na druku jaskółka na tle chmury.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.