H. Fogedgaard : 14 Internationale Ex Libris Kongres Helsingör Danmark 1972 / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1972)
W środku kwiatu napis: 14 Internationale Ex Libris Kongres Helsingör Danmark 1972, wokoło otok z łabędzi, u dołu napis: H. Fogedgaard. Sygnatura autora w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko autora.