[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Podaje się .. otwiera się stałe jarmarki w Kępicach ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o stałych jarmarkach w Kępicach.
Keywords: Słupsk (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.