Epistola Nobilis Poloni Super Electione Serenissimi Potentissimi Saxoniæ Electoris In Regem Poloniæ, Zervestæ Anno 1697, Mens. Sept. - Betzel, Johann Ernst (16..-1705?) ([Johann Ernst Betzel?], 1697)
Dotyczy wyboru Fryderyka Augusta II na króla polskiego.