Port w Gdyni : w głębi suwnice stoczni im. Komuny Paryskiej w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia port i stocznię w Gdyni, 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia im. Komuny Paryskiej -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Port (Gdynia, Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa