Ordinantz E. E. Rahts, Der Stadt Dantzig, Dero Buch-Druckereyen, belangend. - Rhete, Dawid Fryderyk ( -1694) (Druckts David-Friedrich Rhet ..., 1685)
Rozporządzenie Rady Miasta Gdańska dotyczące drukarni działających w obrębie miasta Gdańska.