[Afisz teatralny. Incipit:] Stary Piechur i Syn Jego Ułan ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu Koła Scenicznego Towarzystwa Teatru i Muzyki Ludowej w Sztumie.
Keywords: Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.